3199F-14  je kamera za inspekciju koja se isporučuje sa mini glavom kamere od 14 mm, 7-inčnim LCD monitorom sa DVR-om, kalemom kabla od 20 m koji se može rotirati u kućištu i čvrstim kućištem za sve delove. Može se lako koristiti za cevi već od 40 mm i prolaziti kroz krivine od 4 x 90 stepeni. 

3199F-23 mm je kamera za inspekciju koja se isporučuje sa glavom od 23 mm, 7-inčnim LCD monitor sa DVR-om, kablom od 20, 30 ili 40 m (koji se može rotirati u kućištu) i čvrstim kućištem  za sve dijelove. lako se može ugurati u cev od 45 mm i proći kroz krivine od 90 stepeni. 

3499F-23  je kompaktna, specijalno dizajnirana profesionalna kamera za inspekciju. Opremljena je sa 23 mm Sony CCD glavom kamere, 20-40 m fiberglas kablom i 7-inčnim LCD monitorom sa snimanjem na SD memorijske kartice, meračem razdaljine i tastaturom.

3399F-38 mm je profesionalna kamera za inspekciju koja poseduje 38 mm glavu kamere sa automatskom nivelacijom, pokretni 7-inčni LCD monitor sa DVR-om i 40-60 m kalemom sa fiberglas kablom.

3299F-38 mm je kamera za inspekciju koja poseduje 38 mm glavu kamere sa automatskom nivelacijom glave, pokretni 7-inčni LCD monitor sa DVR-om, 60-120 m kalemom sa fiberglas kablom. 

P512R bežični risiver/lokator radi zajedno sa 512 Hz ugrađenom sondom u glavi kamere. P512R lokator dobija signal iz 512 Hz sonde i na taj način određuje mesto inspekcije. Ovo je moćan set alata koji vam pomaže da locirate problem u sistemu cevi.

TVB-CG100 Camglass je video pregledač bežične kamere koji se nosi na glavi. Korišćenjem ovog alata možete videti sliku kamere u bilo koje vreme dok se krećete na radnom mjestu. Gledanje prikaza sada je mnogo zgodnije nego gledanje na LCD monitoru. 

Ovo je inovativna oprema za duvanje vazduha sa kamerom koja se nalazi odmah iza prednjeg vrha kako bi se omogućio pregled procesa čišćenja. Dizajniran je da duva nečistoću unapred dalje od mesta pregleda cevi. To je kompletan sistem sa vazduhom od 7m.

 

Ovo je inovativna  WIFI inspekcijska kamera opremljena palicom za okretnim delom koji omogućava korisniku da montira kameru na različite šipke i stubove kako bi dobio prošireni domet.

  • Proizvod Br.: TV80W

    Prednost dizajna:

     

4908AL je fiksna kamera za bočnu inspekciju specijalno dizajnirana za ispitivanje šupljina i spojnica u zidovima, truleži, inspekciju prostora ispod podova, iznad plafona i iza panela i kanala i drugih za koje je potreban fiksan bočni prikaz.

H5806AL je dvostrano pomičnom full HD kolorna video kamera koja omogućava gledanje i inspekciju teško pristupačnih mesta. Opremljena je sa 5.8 mm sočivom sa četiri LED svetla (sa mogućnošću podešavanja jačine) za osvetljavanje mračnih mesta. 

H5805AL je Full HD kolor dvostrano pomična kamera koja omogućava posmatranje i inspekciju teško pristupačnih mesta. Poseduje sočivo prečnika 13.8 mm/3.5-inča sa četiri LED svetla (sa mogućnošću podešavanja jačine) za osvetljavanje mračnih mesta.

TV90Pro je džepna endoskopska/boreskopska kamera sa sočivom od 5.5 mm  i njen dizajn omogućava da se cev (sonda) od 1 m namota na telo proizvoda.

GL9008 je cenovno pristupačna kamera koja omogućava vizualnu inspekciju teško vidljivih prostora. Male težine, ergonomskog dizajna, sa fleksibilnom cevi, praktičnim dodacima, mogućnošću snimanja i odvojivim monitorom omogućava lako nalaženje, dijagnostikovanje i rešavanje problema.

Novi proizvodi

Višenamenski WIFI video boroskop sa teleskopskim štapom od 1 m

Višenamenski WIFI video boroskop sa teleskopskim štapom od 1 m

Ovo je inovativna  WIFI inspekcijska kamera opremljena palicom za okretnim delom koji omogućava korisniku da montira kameru na različite šipke i stubove kako bi dobio prošireni domet. Proizvod Br.: TV80W Prednost dizajna: